• 05 ΜΑΪ́ 20

  Το ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΟΣ, ακολουθώντας τις Οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Ιατρικού Συλλόγου θα ήθελε να σας υπενθυμίσει κάποιους βασικούς κανόνες, κατά το στάδιο της σταδιακής αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων:

  1) Κλείνετε εγκαίρως το ραντεβού σας με τον θεράποντα Ιατρό του Κέντρου
  2) Προσέρχεστε στην ώρα σας (όχι νωρίτερα, όχι αργότερα) προκειμένου να μην  δημιουργείται συνωστισμός στην αίθουσα αναμονής.
  3) Χωρίς συνοδό ή αν κρίνεται απαραίτητο με έναν μόνο συνοδό (παιδιά, ασθενείς που χρήζουν ειδικής βοήθειας).
  4) Για τη συνταγογράφηση ή την επανέκδοση συνταγών επικοινωνείτε με το Ιατρικό μας Κέντρο προκειμένου να ετοιμαστούν από τον θεράποντα Ιατρό και προσέρχεστε μόνο για την παραλαβή.
  5) Κατά την είσοδο σας στο Ιατρικό Κέντρο έχετε μαζί σας τα απαραίτητα ατομικά μέσα προστασίας (μάσκα και γάντια).

  Εμείς τηρούμε απαρέγκλιτα και με αυστηρή προσήλωση τα μέτρα περιορισμού εισαγωγής και διασποράς του ιού στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΟΣ :

  1) Δημιουργήσαμε μικρότερες ομάδες εξυπηρέτησης τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την υγεία των εξεταζόμενων και του προσωπικού μας.
  2) Ελέγχουμε τα ραντεβού ώστε να μειώσουμε το συνωστισμό στους χώρους μας.
  3)
  Διενεργούμε το τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων έναντι του νέου Κορωνοϊού σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  4)
  Δεν αμελούμε τα μέτρα τακτικού καθαρισμού και συστηματικής απολύμανσης των χώρων, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, εργαλείων κλπ.
  5) Συνεχίζουμε το έργο μας για την προαγωγή της Υγείας και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Υγείας.
  6)
  Παρέχουμε συνεχή και αναλυτική ενημέρωση στο ήδη άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας για όλα τα μέτρα που πρέπει να ακολουθούν.
  7)
  Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα, σε συνεργασία πάντα με τους Υπεύθυνους Φορείς της Πολιτείας και της Επιστημονικής κοινότητας και θα σας ενημερώνουμε άμεσα για όλες τις νέες εξελίξεις.

  Είμαστε στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε.

  #Μένουμε Ασφαλείς#

Photostream