Ο Γενικός Χειρουργός ειδικεύεται στην θεραπεία των χειρουργικών παθήσεων του πεπτικού συστήματος, του ήπατος, του παγκρέατος, του σπληνός, της χοληδόχου κύστης και των χοληφόρων, καθώς επίσης στην θεραπεία των παθήσεων του θυρεοειδούς αδένα, των επινεφριδίων , του μαστού. Όλα αυτά βρίσκονται μέσα στο πεδίο της γενικής χειρουργικής.
Στο ιατρείο μπορούν να γίνουν πλήθος μικροεπεμβάσεων που αναφέρονται ως τοπικές επεμβάσεις με τη χρήση τοπικής αναισθησίας χωρίς τη συνδρομή αναισθησιολόγου (αφαίρεση λιπωμάτων, ογκιδίων δέρματος και μαλακών μορίων κάθε περιοχής του σώματος).
Στις σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους περιλαμβάνεται και η λαπαροσκοπική χειρουργική για τη θεραπεία των παθήσεων της κοιλιάς ( λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή, λαπαροσκοπική διόρθωση διαφραγματοκήλης, λαπαροσκοπική διόρθωση ομφαλοκήλης, μετεγχειρητικές κοιλιοκήλες, λαπαροσκοπική διόρθωση βουβωνοκήλης, λαπαροσκοπική σκλωληκοειδεκτομή καθώς και λαπαροσκοπικές επεμβάσεις για όγκους στομάχου, λεπτού και παχέος εντέρου και ενδοκρινών αδένων.
Είναι γνωστό ότι με τη λαπαροσκοπική μέθοδο το επίπεδο της θεραπείας είναι πολύ υψηλό θεραπευτικά , έχει πολύ σύντομη και καλή μετεγχειρητική πορεία με γρήγορη επανένταξη στην καθημερινή ζωή και πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Επιστημονική ομάδα

 • Κατ΄ οίκον αιμοληψία

  Καλέστε στο 2463055800-808 και 2463115911 για να κλείσετε το κατ’οίκον ραντεβού σας.
  πληροφορίες
 • Ώρες λειτουργίας

  • Δευτέρα - Πέμπτη
   7:30 – 14:30
   17:30 – 20:30
  • Παρασκευή
   7:30 – 20:30
  • Σάββατο
   9:00 – 15:00

Κλείστε ραντεβού

Ξεφυλλίστε τον πλήρη οδηγό